Videos Contact Projects Subscribe Home


Friday, March 4, 2016

Cut It Up Challenge # 91 St. Patty's Day

                   CIU challenge blog
Welcome to another challenge @ Cut It Up!
                      
Our sponsor for this challenge is As Cute As A Button!  Check them out HERE!
                  

For my project, I made a pencil holder.  It was super simple and fun.  I made this to give to my son who is taking the ACT.  I used dies from Jaded Blossom for the pencil holder, and Stampin' Up! oval dies.
Now head over to Cut It Up! and check out what the other DT members created.  Don't forget to add your entry into the challenge!!!

17 comments:

2craftykaties said...

I love Jaded Blossom!! I think I might just do a pencil holder for the St. Patrick's Day treats this year! Awesome idea!
~ CIU DT Sister Katie Sr.

sohbet said...

sohbet

chat odaları

asa said...

Gabile Mobil dostluk programları ekşi, parasız uygulamasız mobilde mobil sohbet, parasız uygulamasız mobilde mobil sohbet, yakındaki insanları bulma uygulamaları. Omegle, bünyesin de tespit edilen kullanıcılarına azalık koşulu koşmayan sohbet ücretsiz üstünden birçok ecnebi insanlarla mobil sohbet etmek yerine görev yayınlayan mobil sohbet sunucusu portalıdır. Omegla’nin kurucusu 18 yaşında olan Leif K-Brooks 2009 seneninde faaliyetine başlanmış bulunmaktadır. Gabile Mobil Omegle Tv Türkiye mobil sohbet 18 ile Bağlan Omegle Aynısı görünümlü Siteler eşit gelinmektedir

asa said...

Gabile Marmara denizine boğaza bulunduran konumu bakımından iki kıtayı birbirine bağladığı yerine senelerce ülkelerin ilgisini çekmiş ve bu uğurda da çoğu muhabere yapılmıştır. İstanbul öyle tek kent ki çağ açıp çağ açan, fatih sultan Mehmet gibi tek komutanın ismini tarihe altın harflerle yazdıran peygamber efendimizin övgüsünü alan bu nadide ilimiz henüz Gabile Türkiye’nin en kalabalık ve en fazla ilerleyen kenti konumundadır. Bunca özelliğin yanısıra İstanbul devasa ihtimalle sanal alemde en fazla kullanıcıya ev sahipliği yapmaktadır.

hasmet said...

Chat Odaları Bu platformlarda ayrı olarak istemediğiniz konularda bahsetmek mecburiyetinde da değilsiniz. Size hitap eden hususları seçerek konuşabilir ve böylece sohbetinizi henüz keyifli kılabilirsiniz. mobil chat inşa etmek size farklı insan tiplerini tarife fırsatı vereceği yerine genel kültürü defa yüksek bireylerle sohbet edebilir ve sizde kültür civarınızı henüz yüksek kılabilirsiniz. Zannedildiğinin aksine internetten tanışılan her fert Chat Odaları kötü değildir.

hasmet said...

Chat Sohbet Odaları Toplumda meydana gelen bu hatalı idrak kişileri sohbet ücretsiz üstünden edindiği arkadaşların kötü olduğuna inandırmakta ve her insan adeta kötüymüş gibi tek hava katmaktadır. Bunun tam aksine tek mobil chat dostu arkadaş dediğiniz insanlardan dahi yeri geldiği zaman sizi daha fazla eğlendirmekte ya da sizi daha fazla avuntu etmektedir. Bu nedenden dolayı sohbet ücretsiz üstünde kurulan arkadaşlıklar henüz candan ve henüz samimi olmaktadırlar.Sohbet siteleri artmış fakat çoğalan siteler ne yazık ki niteliği de Chat Sohbet Odaları azaltmıştır.

mert said...

Canlı Okey Sitesi Gold üyelerimiz oyunda muhtelif avantajlar elde ederler. Kazandıkları bütün puanlar 2 ile çarpılır. Ekranda yazdıkları bütün yazılarda yazı stili ve yazı rengi tayin imkânına sahip olurlar. Hemen Okey Oyna Bütün oyuncular elde edilen haftalık puanlarla turnuvalara katılma hakkı elde ederler. Her hafta piyasa günü final oynanır ve kazanan bireyin nickine kupası ilave edir ve armağan olarak gold kullanıcıları eklenir. Her haftanın şampiyonu maaş devasa finale katılma talihi yakalar, maaş Canlı Okey Sitesi turnuvayı kazanan kullanıcımızın adresine ismine kalifiye kupa kargolanır.

mert said...

Eşli oyunlarda tek doğrultu açtığında başka doğrultusunda mükafat kazanıyor olması ise tek üstünlük oluşturmaktadır. SanalOkey Okey oynamak yerine tek mekana gitmeye lüzum bırakmayan ve parasız okey oyna diyen siteler bundan sonra defa çok seçenek edilmektedir. Bilgisayardan veyahut akıllı telefonlardan işlek olarak okey oynama fırsatı sunmakta olan bu sitelere günün herhangi bir zamanında sağlamak yapılabilir ve sizin gibi o lâhza parasız olan şahıslar ile heyecan dolu okey oyunları oynayabilirsiniz.

oktay said...

Bu gibi katagorilerin birbirinden değişik birisinde herkes tek başına maç eder iken diğerinde ise ikiye iki olacak şeklinde kimi olma soz konusudur. Canlı Okey Salonları Buna göre sizler de dilediğiniz kritere göre oyun içi ayarlamalardan dilediğiniz ayarı seçerek okey oyununu oynayabilirsiniz. Eşli okey oyna tekniği kimilerine göre henüz keyifli iken henüz stratejik kararların alınması gerekmektedir. Bu kapsamda sizler de dilediğiniz okey cinsini oynayabilirsiniz.

oktay said...

İster dul olun ister evli olun yada bekar olun. Okey oyunumuz her insan yerine misyon sağlamaktadır Özellikle Google da aramalara bakılınca “dul bayanlarla okey oyna” gibi aramalar yapan insanları gördükçe insan daha çok tedirgin oluyor. Okey Salonları Sanal ortamda bu tür insanlardan artık gına geldi. O yüzden sizlere okey sitemiz olan okey öneriyoruz.

sensohbet.net said...

Sohbet

Sohbet odaları

Sohbet siteleri

Sohbet sitesi

Mobil sohbet

Limon Sohbet said...
This comment has been removed by the author.
Limon Sohbet said...

Sohbet kanallari

Emeğinize sağlık.

Limon Sohbet said...

Sohbet kanallari

Eemklerinize sağlık.

kaan said...

https://www.reelsohbet.org

Robert said...

Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer!.. omegle chat

Robert said...

https://juliekagawa.blogspot.com/2011/07/spoiler-free-chat-about-ash.html




Blog made pretty using Designs by Sarah's Blog Makeover Service. Graphics © Echo Park Paper Co.